• Ring: 076-576 41 29
  Hämta din beställning gratis
Shopping Cart
Close
HomeTjänster

Bästa fraktpriser för Utskrift-ständigt-tjänster

Foto land hjälpa dig Att genom specialtryck på olika material kunna skapa unika bilder till kunder som är både på privatmarknad och företagsmarknad.

 • Att genom specialtryck på olika material kunna skapa unika bilder till kunder som är både på privatmarknad och företagsmarknad. Marknaden är i första hand lokal men genom e-handel finns möjligheter till en större marknad. Kundens egen bild kan appliceras på olika material.

Vi kommer även att kunna ta fram logotyper för utskrift. Trycket kan utföras på tyg, plast, glas, metall, trä samt porslin. Produkter ska ses som presentartiklar eller give aways. Förutom att skriva ut yttre klistermärken för arbetsbilar till exampel företag snamn eller dekorativa bilder som ska fästas på bilen , och foliering bilar . Skriva ut stora väggbilder inuti hem eller kontor, som klistras in i form av tapeter eller i form av strukturella bitar

Hur det fungerar?

Vi gör det enkelt att lägga en beställning med Fotoland!!

Ladda upp ditt foto
1
Ladda upp ditt foto

Välj ett foto från din kamerarulle eller sociala medier. Du kan ladda upp flera foton. Lägg beställningen och håll hårt.

Visa upp det!
3
Visa upp det!

Håll ett noga öga på din inkorg, vi skickar dig ett e-postmeddelande med spårningsnumret så fort din beställning har skickats iväg.

Så varför oss?

Vad gör Foto-land annorlunda?

Utskrifter av högsta kvalitet med den senaste tekniken
Blanda och matcha färger, storlekar och mönster
Skräddarsydd förpackning
Returnera snabbt och enkelt
Leverans över hela EU
Miljövänliga produktionsprocesser
 • E-post
  info@iptek.se
 • Fone
  +46 76 308 93 87
 • Adress
  Huldregatan 24, 50642 Borås